Geri Dön

CANON imageFORMULA CR-135i II Serisi

imageFORMULA CR-135i II series

Geniş kapasiteli besleyici, gelişmiş görüntü işleme, dahili damgalayıcı ve çek hizalayıcı sayesinde çekleri, fişleri ve kuponları dakikada 135 öğe gibi hızlarla verimli bir şekilde ve hızlıca tarayın.

 

                 Tüm Teknik Özellikler İçin Tıklayınız

FAYDALAR

250 sayfalık besleyici ve dakikada 135 çek tarama hızıyla verimli toplu işleme

Eşzamanlı manyetik mürekkep (MICR) ve optik (OCR) okumalarıyla güvenilir karakter tanıma sayesinde hataları en aza indirin

Dahili damgalayıcıyı kullanarak ciro damgalarını tarama yaparken bastırın

UV sensörlerini (Yalnızca UV modelinde) kullanarak çek dolandırıcılığını engellemeye yardımcı olun



                                                             Detaylı Özellikler


Çok yönlü, yüksek hızlı tarama

Canon imageFORMULA CR-135i II ile çeklerin, fişlerin ve kuponların hızlı, verimli ve güvenilir toplu taramalarını yapmanın keyfini sürün. Bankalar ve perakendeciler dakikada 135 çeke kadar olan hızlardaki doğru taramaların, arka ofis iş akışlarında üretkenliği artırdığını göreceklerdir.


Hassas MICR okuma

Tarayıcının eşzamanlı Optik Karakter Tanıma (OCR) ile desteklenen Manyetik Mürekkepli Karakter Tanıma (MICR) özelliği sayesinde %99,999 doğru okuma oranı ile çek verilerinin ilk seferden doğru okunacağından emin olursunuz.


Gelişmiş görüntü işleme

Hem basılmış hem de elle yazılmış metinleri her seferinde doğru yakalayın. Hassas Metin Filtreleme teknolojisi, desenli belgenin arka plan renkleri veya görsellerinden kaynaklı istenmeyen karlı görüntüleri ciddi oranda azaltır.


Güvenilir besleme

Ultrasonik çift belge besleme algılama özelliğine sahip 250 sayfalık yüksek kapasiteli belge besleyici ile yanlış okumaları ve taramalarda atlamaları azaltın. İş akışlarınızı daha da verimli hale getirmek için taranmış çekler, MICR ve OCR verilerine göre üç farklı çıktı cebinde sıralanabilir.**


Zahmetsiz damgalama

Dahili damgalayıcıyı kullanarak ciro damgalarını çeklerin arkasına tarama sırasında hızlıca ve kolayca bastırın. Dört satıra kadar 48 karakter uzunluğundaki metinler ve bitmap görüntüleri yalnızca tek bir hareketle yüksek kalitede bastırılarak yüksek üretkenlik standardınızı korumanıza yardımcı olur.


Akıllı UV tarama

Daha fazla esneklik istiyorsanız dolandırıcılığa karşı çeklere UV mürekkeple basılan desenleri taramak için dahili UV sensör içeren özel UV modelini (CR-135i II UV) tercih edin. UV tarama eşzamanlı olarak kolayca iki görüntüyü yakalamanızı sağlar: siyah beyaz (veya gri tonlamalı) görüntü ve UV görüntü. Bu işlemi de sürekli olarak dakikada 120 çek gibi yüksek bir hızda gerçekleştirir.


Basit bakım

Zamandan ve paradan tasarruf etmeniz için CR 135i II kolay sahip olma düşünülerek tasarlanmıştır. Yana açılan kapaklar uzman bir mühendis gerektirmeden silindirlerin değiştirilebilmesini sağlar. Günlük 24.000 taramalık günlük iş hacmi bir ömür boyu zahmetsiz tarama yapmanın keyfini sürmenize yardımcı olur.


Kolay entegrasyon

CR-135i II'nizi paketteki yazılım sürücülerini kullanarak kolayca bir dizi tarama uygulamasıyla entegre edebilirsiniz: Canon Tarama Yardımcı Programı, Canon ISIS/TWAIN sürücüsü ve Silver Bullet Technology'nin Ranger Transport API yazılımını temel alan bir sürücü. Uygulama geliştiriciler, özel işlevler oluşturmak için SDK'nın (Yazılım Geliştirme Kiti) sunduğu avantajları kullanabilirler.

 

 

Dakikada 135 çeke kadar yüksek hızlı tarama

Yüksek kapasiteli Otomatik Belge Besleyici

Çift taraflı tarama

Günlük maksimum tarama sayısı

Dahili damgalayıcıyı kullanarak tarama yaparken damga bastırma

Smart UV scanning with CR-135i II UV

CR-135i II UV ile Akıllı UV tarama

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev