Geri Dön

CANON imageRUNNER 2204

imageRUNNER 2204

Dakikada 22 sayfaya kadar A3 siyah beyaz fotokopi, tarama ve yazdırma. Maliyete dikkat eden küçük çalışma grupları için ideal. Yalnızca belirli bölgelerde mevcuttur.




                          Tüm Teknik Özellikler İçin Broşürü İnceleyin (pdf)
                    

Faydalar

Hızlı siyah beyaz A3 yazdırma ve dakikada 22 sayfaya kadar A4 yazdırma hızı

Çeşitli dillerde kullanılabilen özelleştirilebilir dokunmatik ekran

E-postaya tarama, MF Toolbox ile aranabilir PDF (OCR) desteği

Eksiksiz toner standart olarak sunulur

Kolay kurulumlu ve kullanıma hazır

Düşük enerji tüketimi


Detaylı Özellikler

 

Maliyet etkin hepsi bir arada çözüm


Yoğun çalışan küçük ofisler için mükemmel olan uygun fiyatlı 2204, tek bir kompakt cihazda yazdırma, fotokopi ve tarama olanağı ile günlük belge yönetimini kolaylaştırır ve hızlandırır.

Dayanıklı tasarımı ile 2204, paylaşım için idealdir ve ofisteki diğer yazdırma, fotokopi ve tarama çözümlerinin yerini alarak alan ve para tasarrufu sağlayabilir.


Sezgisel çalışma ve verimli belge yönetimi


Dakikada 22 sayfaya kadar güvenilir ve verimli yazdırma, fotokopi ve tarama, günlük belge görevlerini hızlandırır.

Sezgisel 3,5 inç dokunmatik ekran, Arapça dahil çeşitli dil seçenekleriyle kullanıcı dostu ve kolay kullanım sağlar.

Canon'un akıllı MF Toolbox uygulaması taramayı hızlandırır, belgelerin e-posta adreslerine ve klasörlere gönderilebilmesini ve ayrıca aranabilir ve yüksek sıkıştırmalı PDF formatlarına dönüştürülebilmesini sağlar. Kimlik Kartı Fotokopisi fonksiyonu, Pasaport veya Kimlik Kartı gibi kimlik belgelerinin sayfanın tek bir yüzüne hızlı ve kolay bir şekilde kopyalanmasını sağlar.

Kolay entegrasyon ile içiniz rahat olur


imageRUNNER 2204, kullanıma hazır bir çözümdür ve dahili kurulum kılavuzu ile birkaç dakika içinde kurulum tamamlanabilir. Dayanıklı tasarım, yoğun çalışan küçük ofisler için maksimum verimlilik sağlar.


Enerji verimliliği


ENERGY STAR® onaylı bu cihaz, sınıfında lider TEC* puanlaması sunarak uyku modunda 2 W veya daha az enerji tüketir.

 

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev