Geri Dön

CANON imageRUNNER ADVANCE C250i

Bu kompakt renkli A4 imageRUNNER ADVANCE, standlı veya masaüstü cihazı olarak kullanılabilir. Kaliteli renk aktarımı sağlaması ve bilgileri güvende tutmasından dolayı küçük çalışma grupları için idealdir


















                                             Tüm Teknik Özellikler İçin Broşürü İnceleyin (pdf)


Faydalar

·        Dakikada 25 sayfaya kadar renkli ve siyah beyaz çıktı

·        Özelleştirilebilir 17,8 cm eğilebilen renkli WVGA dokunmatik ekran

·        2300 yaprağa kadar kağıt kapasitesi

·        Güçlü yakalama, maliyet kontrolü ve entegrasyon

·        Gelişmiş güvenlik seçenekleri

·        Kolayca değiştirilebilen sarf malzemeleri

·        Düşük enerji tüketimi

 Detaylı Özellikler


Verimli çıktı ve yakalama


Kullanılabilir opsiyonel kasetleri sayesinde masaüstü veya zemin standı ortamlarına kurulabilen, bu yüzden tüm boyutlarda çalışma grupları için ideal olan imageRUNNER ADVANCE (iR-ADV) C250i dayanıklı bir renkli A4 cihazıdır. Büyük, renkli dokunmatik ekran, sezgisel menüler ve akıllı kullanıcı kimliği doğrulama işlevi eşsiz bir kişileştirilmiş deneyim ve basit kullanım sağlar. Hızlı renkli tarama ve çeşitli formatlara dönüştürme özellikleri sayesinde belge yakalama artık zahmetsiz. Hareket halindeki çalışanlar, mobil cihazlarıyla¹ kolayca yazdırma veya tarama işlemleri gerçekleştirebilirken; kullanıcılar da profesyonel zımbalı belgeler oluşturabilir. Bu cihaz, birçok güçlü çıktı ve bilgi yönetim yazılımıyla sıkıca entegre olarak akıllı MEAP ve MEAP web uygulama platformu sayesinde belge işlemlerinizi optimize eder.

Bilgileri güvende tutun, maliyetleri kontrol edin


Ödüllü² akıllı kullanıcı kimliği doğrulama işlevi raporları takip etme aracılığıyla görünürlük sağlarken kullanıcı erişimi ve haklarının kontrol edilmesini sağlar.
Cihaz, ağ ve belge güvenliği için en üst düzey güvenlik standartlarıyla uyumluluk sağlayan çeşitli standart ve opsiyonel özellikler mevcuttur. Güvenli baskı ve yapılan işlerin Sabit Disk Sürücü üzerinde güvenli şekilde silinmesi bilgilerinizin korunmasına yardım eder. uniFLOW seçeneği, sırasıyla baskı işi yeniden yönlendirme ve Veri Kaybı Önleme ile daha fazla verimlilik ve güvenlik sunar.

Verimli entegrasyon ve yönetim


Ağlar ve kurumsal çözümlerle sorunsuz entegrasyon, diğer cihazlarla kaynak paylaşımı ve Bulut hizmetlerine bağlanma yeteneği, belgeleriniz üzerinde çalışıp esnek bir şekilde belgelerinizi paylaşabilmenizi sağlar.

Cihaz yönetimi araçları, ayrı veya geniş bir filonun bir parçası olarak cihazınızı yapılandırabilmenizi, yönetebilmenizi ve yükseltebilmenizi; bunların yanı sıra, önleyici ve verimli bakım için izleyebilmenizi, raporlayabilmenizi ve tanılayabilmenizi sağlar. iR-ADV C250i'nin az bakım gerektiren tasarımı, kolayca değiştirilebilen sarf malzemeleri sayesinde arıza sürelerini kısaltır.

Çevreye karşı duyarlı


ENERGY STAR® onaylı bu cihaz, sınıfında lider TEC* puanlaması sunarak uyku modunda sadece 1 W veya daha az tüketim yapar. Ayrıca biyoplastikler ve geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretilen iR-ADV C250i en önemli ve en katı çevre yönetmeliklerinin gerektirdiği standartların çok daha ilerisindedir.

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev