Geri Dön

imageRUNNER ADVANCE 6575i



imageRUNNER ADVANCE 6575i

Yüksek yazdırma hızıyla mükemmel kalitede siyah-beyaz çıktılar sunan yüksek performanslı, çok işlevli bu ürün yoğun çalışan ofisler için idealdir. imageRUNNER ADVANCE 6575i verimlilik, gelişmiş belge iş akışları ve zahmetsiz bağlantı ve kontrol sağlar.

















                    Tüm Teknik Özellikler İçin Broşürü İnceleyin (pdf)

Faydalar

·        Baskı, kopyalama, tarama, gönderme, depolama ve opsiyonel faks işlevi

·        Dakikada 75 sayfa siyah-beyaz çıktı

·        Özelleştirilebilir, 25,6 cm (10,1 inç), renkli, WVGA, akıllı telefon ekranına benzer dokunmatik ekran

·        7700'e kadar yaprak kapasitesi ve esnek ortam yönetimi

·        Güçlü şirket içi yayın ve sonlandırma özellikleri

·        Akıllı belge yakalama ve yönetim süreçleri

·        Gelişmiş güvenlik seçenekleri

·        Kolay cihaz ve filo yönetimi

·        Düşük enerji tüketimi

Detaylı Özellikler


Maliyetlerinizi kontrol edin


imageRUNNER ADVANCE 6575i, işletmelerin doğrudan cihazla veya sarf malzemeleriyle ilgili masraflarından cihaz yönetimi, BT desteği, belge oluşturma, çıktı alma ve paylaşma aşamalarında kullanıcının harcadığı zaman ve emek gibi daha küçük ancak bir o kadar önemli olan masraflara kadar baskıya ilişkin çok çeşitli masraflara çözüm bulmak üzere tasarlandı.

Modüler tasarımı, gereksinimlerinizi tamamen karşılayan bir cihaz yapılandırarak yatırımınızı optimize edebilmenizi sağlar. Kullanıcı erişimini ve haklarını kontrol edebilir, etkinlik takip raporları aracılığıyla her kullanıcının ve cihazın kullanım bilgilerini görebilirsiniz. Maliyetleri daha iyi kontrol etmek için kullanıcıların belirli işlevlere erişimini kısıtlayacak baskı politikaları ayarlanabilir. uniFLOW gibi çıktı yönetimi çözümleriyle tam entegrasyon maliyet kurtarma ve dağılımı ile daha fazla tasarruf yapılmasını sağlar.

Etkili Cihaz Yönetimi araçları, filonuzun idare yükünü azaltırken; ödüllü* baskı yayınlama özellikleri, son kullanıcıların verimli biçimde belge oluşturmak ve çıktı almak için belgeleri hızlıca birleştirmesine ve sonlandırılmasına olanak sağlar. Bu özelliklerin hepsi maliyeti düşürür ve zaman tasarrufu sağlar.

Gizli bilgilerinizin güvenliğini sağlayın


Güvenliği güçlendirme politikalarını ve ayarlarını tek bir yerden kolayca ayarlayın, yönetin ve uygulayın. Örneğin, USB bağlantı noktalarını devre dışı bırakın veya tüm kullanıcılar için güvenli baskı özelliğini uygulamaya koyun. Yetkisiz kullanımı önlemek için cihaz erişimini kontrol edebilir ve hatta daha güçlü güvenlik için fonksiyonları kullanıcılara göre kısıtlayabilirsiniz. Belge gizliliğini geliştirmek için güvenli baskı, posta kutusu, işleri güvenli silme ve tam Sabit Disk Sürücüsü şifreleme özellikleri standart olarak sunulur. IP ve MAC adresi filtreleme özelliği ağınızı korurken IPSec de cihazınızdaki bilgi alışverişini korur.

Cihaz, ağ ve belge güvenliğine ilişkin opsiyonel pek çok özellik, bilgi güvenliğini tüm yönleriyle kapsayarak en yüksek standartlara uygunluk sağlar. Ek uniFLOW seçeneği güvenli My Print Anywhere iş yayını ve baskı, fotokopi ve tarama için Veri Kaybı Önleme ile verimliliği ve güvenliği artırır.

Cihazlarınızı verimli bir şekilde yönetin


Orijinal Adobe PostScript ve PCL gibi sektör standartları için yerel destek, ağlar ve kurumsal çözümlerle sorunsuz entegrasyon sağlar. imageRUNNER ADVANCE portföyünün tutarlı kullanım ve yönetim özelliğiyle bir araya gelen otomatik sayaç yakalama, sarf malzemesi yönetimi, saha kurulumundan önce cihaz ve filoların ön yapılandırmasını yapabilme gibi cihaz ve filo takibi ve yönetimiyle ilgili çok çeşitli merkezi özelliklerin hepsi BT kaynaklarınızın üzerindeki yükü azaltır.

Kurulduktan sonra cihazınızı ister tek başına ister daha büyük bir filonun parçası olarak etkili biçimde yapılandırabilir, yönetebilir ve yükseltebilirsiniz.

Güvenilir kalitede çıktı


imageRUNNER ADVANCE 6575i, sağlam tasarımının ve motorunun yanında maksimum 7.700 yapraklık kağıt kapasitesiyle yüksek miktardaki iş yüklerini zahmetsizce yürütmenizi sağlar. Yüksek çıktı hızları, gelişmiş gri tonlama özellikleri ve çeşitli sonlandırma türleriyle her seferinde güvenilir ve mükemmel sonuçlar sunan cihaz, yoğun çalışan iş gruplarının gereksinimleri için idealdir.

Canon'un teşhis ve yardıma yönelik uzak araçları aracılığıyla, hizmet sağlayıcınız proaktif ve hızlı bakım ve destek sunarak cihazın güvenilir ve kesintisiz biçimde çalıştırılmasını ve yatırımınızdan maksimum geri dönüşü almanızı sağlar.

Belge iş akışlarınızı hızlandırın


Duyarlı, büyük ve renkli dokunmatik ekran, akıllı telefonlarda kullanılan hafifçe vurma ve büyütme özelliği, sezgisel menüsü ve kişiselleştirme yoluyla kullanıcıya özgü çalışma alanı oluşturabilme olanağı gibi özellikler, kullanımı basit bir cihazla benzersiz bir kullanıcı deneyimi sağlar. Yerleşik eğitici bilgiler bilgiler ve destek videoları cihazın çalışma süresini maksimum seviyeye taşımak için temel bakım konularında yardımcı olur. Güçlü yakalama yetenekleri, 200 ipm'ye varan hızlarda belgelerin tek geçişte çift taraflı hızlı tarama yoluyla zamandan tasarruf sağlar.

Algılanan bekleme süresini azaltmak için cihazı uyku modundan çıkaran hareket sensörü teknolojisi gibi bir dizi akıllı özellik, belge iş akışlarını kılaylaştırmanıza ve verimliliği maksimum seviyeye taşımanıza yardımcı olur. Ayrıca, boş sayfaları atlama ve birden fazla kağıt beslemesini algılama gibi ortam yönetimi özellikleri, tarama işleminin verimliliğini sağlar. Hızlı tarama, arama yapılabilen PDF için standart destek ve tekrar dijital kullanım için Office Open XML PowerPoint ve Word gibi çok sayıda formata dönüştürme sayesinde belge yakalama işlemi oldukça zahmetsizdir. Akıllı MEAP ve MEAP web uygulama platformu sayesinde çok sayıda güçlü çıktı ve bilgi yönetim yazılımı ile tam entegrasyon belge süreçlerini optimize eder.

Esnek mobil çalışma çözümleri ve endüstri standartları desteğiyle birlikte kullanılan gömülü WiFi özellikleri ve Yakın Alan İletişimi seçeneği, hareket halindeki çalışanlar için mobil cihazlarından yazdırmayı veya mobil cihazlarına taramayı kolaylaştırır. imageRUNNER ADVANCE 6575i, Google Cloud Print ve Mopria gibi yaygın kullanılan uygulamaları destekleyen hemen hemen tüm akıllı cihazlarla birlikte çalışır ve çeşitli bulut tabanlı hizmetlere doğrudan bağlanabilir.

imageRUNNER ADVANCE 6575i; zımbalama, kitapçık basma, belge yerleştirme, delik açma ve C ve Z katlama gibi gelişmiş sonlandırma seçenekleri sunar. Canon’un iW Desktop yayınlama yazılımıyla birlikte kullanıldığında yüksek kaliteli, profesyonel görünümlü belgelerin şirket içinde kolayca oluşturulmasını ve üretilmesini sağlar. Yeni istek üzerine zımbalama özelliği sonlandırmayı her zamankinden daha kolay hale getirir.

Çevreye saygılı olun


ENERGY STAR® onaylı bu cihaz, sınıfında lider TEC** puanlaması sunarak uyku modunda sadece 0,9 W veya daha az tüketim yapar. İstek üzerine sabitleme, hareket sensörleri, uzaktan ve programlanabilen kapatma özellikleri ve sessiz sonlandırma ekipmanı gibi çeşitli teknolojiler çalışma ortamını geliştirir ve enerji tasarrufuna katkı sağlar. imageRUNNER ADVANCE 6575i, belirli parçalarında biyoplastikler ve geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Ayrıca, yeni Eco zımbalayıcı kağıtları metal zımbalara gerek kalmadan bir arada tutarak atıkların daha da azaltılmasını sağlar.

 

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev